Miléna, szerelmem, légy az enyém!

Miért jó a málnapálinkát házasítani?
A málnapálinka bekerülési költsége tehát magas. Olyan magas, hogy az ugyancsak kedvelt kajszibarack pálinka árát többszörösen lekörözi. Bár többen mondják, hogy nem vagyok teljesen komplett, de nekem az fontosabb, hogy aki az én pálinkámat kóstolja, meg legyen elégedve a termékeimmel. Ezért is van, hogy habár a málnapálinkám 100% magyar pálinkából készül, mégis olcsóbb, mint a legtöbb, hasonlóan magas minőséggel készült málnapálinka. Én ugyanis nem alkalmazom az iparági sztenderdnek elfogadott és az ésszerű gazdálkodás által megkövetelt nyereségtartalmat a málnapálinka esetében. De szerintem, ez még így is elég drága ahhoz, hogy csupán csak egy szűk réteg engedhesse meg magának ennek kiváló italnak az élvezetét.
Elmondható ugyanakkor, hogy a málnapálinka kiváló desszertpálinka, nem mindenki szereti ezt a kirobbanó, tolakodó íz és illatorgiát. Sokan vannak, akik egy visszafogottabb ízharmóniával rendelkező italt szívesebben fogyasztanának.
Erre a két problémára ad frappáns választ a málnapálinka házasítása. Mivel gazdaságos arányban lehet keverni más pálinkákkal úgy, hogy a málna jegyek tisztán kivehetőek maradjanak, így ez a házasított pálinka árát nagyban befolyásolja, ugyanakkor lehetőségem nyílik arra, hogy a málna uralkodásra termett íz és illatvilágát más, izgalmas ízekkel hangoljam magnetikusra. Ezt csináltam a legújabb pálinkámban, a Miléna házasításban, ahol a málnapálinkát szőlőpálinkával adtam össze. Kóstold meg, tetszeni fog, ígérem.